ပြည်တွင်းပူးပေါင်းဆောင်ရွက်မှုများ
- (၂၃- ၇- ၂၀၁၈)ရက်နေ့မှ (၂၆ - ၇- ၂၀၁၈) ရက်နေ့ထိ မုံရွာမြို့တွင် စစ်ကိုင်းတိုင်း ဝါးနှင့်သဘာဝပတ်ဝန်းကျင် စိမ်းလန်းစိုပြေရေးအသင်းနှင့် သုတေသနှင့် တီထွင်ဆန်းသစ်မှု ဦးစီးဌာနတို့ ပူးပေါင်း၍ ဝါးနှင့် အခြားဒေသ ထွက်ကုန်များကို ထုတ်လုပ်သည့် နည်းပညာများ စာတွေ့လက်တွေ့ ဖြန့်ဝေခြင်း အခမ်းအနားတွင်လည်း “ဝါးမှဝါးပါကေးပြုလုပ်သည့်နည်းပညာ” “ဝါးမီးသွေးထုတ်လုပ်ခြင်းနှင့်ဝါးမီးသွေးဆပ်ပြာနှင့်ဝါးရှာလကာရည်ဆပ်ပြာပြုလုပ်သည့်နည်းပညာ”
နှင့်“ခရမ်းချဉ်သီးယိုပြုလုပ်ခြင်းနည်းပညာ″အကြောင်းကိုစာတွေ့လက်တွေ့သင်ကြားပေးခဲ့ပါသည်။၂၀၁၈ ခုနှစ်၊ ဇွန်လ (၁)ရက်နေ့မှ (၂)ရက်နေ့အထိကျင်းပသော သုတေသနနှင့်တီထွင် ဆန်းသစ်မှု ဦးစီးဌာနမှ အသေးစားနှင့် အလတ်စားလုပ်ငန်းရှင်များအား “နည်းပညာဖြန့်ဝေခြင်း နှင့် လွှဲပြောင်းခြင်းအခမ်းအနားတွင်“ဝါးမှဝါးပါကေးပြုလုပ်သည့်နည်းပညာ”အကြောင်းကို ပြောကြား ခဲ့ပါသည်။
ဆက်သွယ်ရန်
ဒေါက်တာသဇင်ဟန်
ညွှန်ကြားရေးမှူး
အစားအစာသုတေသနဌာန
ဓာတုနည်းပညာသုတေသနဗဟိုဌာန
သုတေသနနှင့်တီထွင်ဆန်းသစ်မှုဦးစီးဌာန
အမှတ်(၆)၊ကမ္ဘာအေးဘုရားလမ်း၊ရန်ကင်းမြို့နယ်၊ရန်ကုန်မြို့။
email: thazinhann@gmail.com
ဖုန်းနံပါတ် + ၉၅-၉-၅၁၄၃၇၂၁
ပြည်တွင်းမိတ်ဖတ်အဖွဲ့အစည်းများ
အမှတ် (၆) ကမ္ဘာအေးဘုရားလမ်း
စာတိုက်အမှတ် ၁၁၀၈၁
ရန်ကင်းမြို့နယ်
ရန်ကုန်