အစားအစာသုတေသနဌာနတွင် မြန်မာနိုင်ငံ၏စိုက်ပျိုးရေးအခြေခံ ဒေသ ထွက်ကုန်များကို အရည်အသွေးမြှင့် စျေးကွက်ဝင် စားသောက်ကုန်များ ထုတ်လုပ်ခြင်း၊ ဇီဝအခြေပြု စားသောက်ကုန်များ၊ အစားအစာ ကြာရှည်ခံထိန်းသိမ်းခြင်းနှင့် အရည်အသွေး ထိန်းသိမ်း ခြင်းဆိုင်ရာ သုတေသနလုပ်ငန်းများနှင့်၊ အငယ်စား၊အသေးစားနှင့် အလတ်စား စက်မှုလုပ်ငန်းရှင်များ၏ နည်းပညာလိုအပ်ချက်များကို ပံ့ပိုးပေးခြင်း တို့ကို ဆောင်ရွက် လျက် ရှိပါသည်။
အဓိကသုတေသနနယ်ပယ်များ
အစားအစာသုတေသနဌာနမှဆောင်ရွက်ခဲ့သည့်သုတေသနလုပ်ငန်းအချို့မှာ
ဆက်သွယ်ရန်
ဒေါက်တာကေသွယ်ခိုင်
ညွှန်ကြားရေးမှူး
အစားအစာသုတေသနဌာန
ဓာတုနည်းပညာသုတေသနဗဟိုဌာန
သုတေသနနှင့်တီထွင်ဆန်းသစ်မှုဦးစီးဌာန
အမှတ်(၆)၊ကမ္ဘာအေးဘုရားလမ်း၊ရန်ကင်းမြို့နယ်၊ရန်ကုန်မြို့။
email: thazinhann@gmail.com
ဖုန်းနံပါတ် + ၉၅-၉-၉၇၁၉၅၈၆၅၂
အမှတ် (၆) ကမ္ဘာအေးဘုရားလမ်း
စာတိုက်အမှတ် ၁၁၀၈၁
ရန်ကင်းမြို့နယ်
ရန်ကုန်